6 gode grunde til at vælge StoubyNet

1. Din private parabol bliver forældet

I dag oplever mange, at deres parabolanlæg forældes, fordi selskaberne skifter teknologi. Udviklingen medfører, at udstyret skal skiftes ofte.

Det nye udstyr skal kun skiftes et sted, når man er medlem af en antenneforening – så er der pludselig flere tusinde medlemmer om at dele udgiften, en udgift, som der er taget højde for via kontingentbetalingen.nummer 6

2. Spar penge

Det er i dag muligt at købe paraboler og “familie-pakker” hos fx. Viasat og Canal Digital.

Hvis du vil alle tv-kanaler fra en af de alternative leverandører, bliver den årlige pris mindst kr. 8.000. Til sammenligning er prisen for de 50 tv-kanaler i fuldpakken hos Stoubynet kun kr. 7.554,00. Alternativt koster grundpakken i 2024 kun kr.  2.862,00.

3. Gratis lokaltelefoni og lav pris på anden telefoni

IP telefoni over Internettet, Dette er en mulighed som kan halvere din telefonregning.
(Abonnement fra kr. 29,00/måned – samtaler kr. 0,10 pr minut til fastnet i DK.)

4. Internet

Stoubynet tilbyder – i samarbejde med YouSee – adgang til internettet. Vor løsning giver et væsentligt højere sikkerhedsniveau end konkurrerende tilbud. Der er selvfølgelig ingen tidsmæssige begrænsninger – du er på 24 timer i døgnet til samme pris.

Stoubynet giver fri adgang til Internettet for fast pris pr. måned. Ved hjælp af en router kan du koble op til 10 PC’er på din Internet tilslutning.
Der er mulighed for tilslutning fra kr. 199.00 pr. måned, (200/20 MBit) – eller kr. 229.00 pr. måned (300/40 MBit) – til kr. 294,00 pr. måned (1000/100 MBit).

5. Du kan se og høre kanalerne samtidig

En parabol kan vise én kanal ad gangen; men med Stoubynet kan du se forskellige kanaler på alle dine fjernsyn – SAMTIDIGT.

Med andre ord – film i stuen – sport på kontoret – Voice TV i teenagerværelset – eller … – Radiokanalerne virker selvfølgelig også hele tiden.

6. Du kan vælge programudbud efter behov

Du kan fx vælge Fuldpakke med 50 TV programmer til kr. 7.554,00 årligt. Har du brug for rigtig mange TV kanaler? – Vi har et samarbejde med YouSee, så du kan se lige de TV kanaler, du ønsker samt direkte mulighed for at leje film på dit TV.